måndag 27 maj 2013

Nedräkning pågår.... 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... Sommarlov!

I dag är det exakt tio dagar kvar i skolan. Om  man ska vara noga så är det 9 skoldagar och avslutingsdagen kvar innan eleverna får sitt efterlängtade sommarlov. Den här veckan är vanlig vecka med vanliga schemat och ämnen på de tider det brukar vara. Det är skönt det med. En fungerande vardag är navet i skolan, navet i resten av livet är det väl likaså.

Nästa vecka är det allt annat en vardag. Varje dag händer det något utöver det vanliga, men allt är enligt de traditioner vi har under den sista skolveckan för året. Här kommer en liten summering av vad som kommer att hända under vecka 23:

Måndag 3/6:
Skolan har sin traditionella fotbollsdag på Bengtsböle IP. Köket serverar lunchen på Bengtsböle. Fotbollsdagen är en tradition som är uppskattad av både elever och personal. Lärarna ställer upp med ett lag i finalen och i år känner jag på mig att vi får tufft motstånd. Idrottskläder skall alla ha denna dag.
Skoldagen följer schemats vanliga tider.

Onsdag 5/6
Traditionsenligt deltar eleverna i en avslutningsgudstjänst. Vi promenerar tillsammans till kyrkan.
Skoldagen följer schemats vanliga tider.

Torsdag 6/6
Vi har vår första avslutning i Valbohallen och den här dagen kommer det att vara genrep i Valbohallen. Det ska bli roligt!
Skoldagen följer schemats vanliga tider.

Fredagen 7/6
Skoldag kl. 09.00-10.30 (ca!)
Avslutning kl. 9.00 i Valbohallen. Efter avslutningen samlas eleverna i sina klasser för utdelning av omdömen. Ni som önskar skolkjuts till avslutningen skall komma ihåg att anmäla det på inbjudan som kommer inom kort. Efter avslutningen väntar det långa och mycket välförtjänta sommarlovet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar